Power Plate® - hatékony alakformálás, 30 percben!

A Power Plate® története

A Power Plate® technológia alapjait a 60-as években az orosz űrhajósok használták, hogy ellensúlyozzák a súlytalanság hatásait.

Legfontosabb volt a csontsűrűség csökkenésének elkerülése az izomtömeg megtartásával.

Évekkel később, Guus van der Meer, a holland olimpiai csapat edzője úgy döntött, hogy továbbfejleszti ezt a módszert, így született meg 2000-ben az első Power Plate® berendezés. ( forrás: http://www.power-plate.hu)

Mi a Power Plate®?

A Power Plate®méltán népszerű és elismert, biztonságos, megbízható és hatékony akcelerációs (gyorsulási) tréning piacvezető, prémiumkategóriás eszköze, mely orvostechnikai minősítéssel is rendelkezik.  (MDD – 93/42/EEC)

A Power Plate® egy ún. következő generációs fitness gép, amely teljes test vibrációval dolgozik, így dolgoztatja meg azt, aki rajta edz.

Bizony!

Edzünk rajta. Tévhit, hogy csak ráállunk, rezgünk és várjuk a csodát… Nem fogja „lerezegtetni” a felesleget rólunk!

A Power Plate® berendezések harmonikus rezgéseket bocsátanak ki, melyek lehetővé teszik, hogy a teljes platót egy komplex edzőfelületként használjuk. A Power Plate gépen állva / támaszkodva / ülve végezzük a különböző nehézségű és intenzitású gyakorlatokat.

A vibráció által nyújtott előnyöket kihasználva egy igazi funkcionális edzést tudunk végezni, szakképzett Power Plate® edző irányításával. Az edző végig ott áll melletted, elmondja, bemutatja a gyakorlatokat, felügyeli a helyes kivitelezést és természetesen segít, javít, ha szükségesnek látja.

Az edzéseket a maximális eredmények elérése érdekében különböző fitness eszközökkel végzett gyakorlatokkal is kiegészítjük, mint pl. a Power Plate® gép saját dinamikus és statikus kábelei,kiegészítői, Gymstick, TRX, kettlebell, gumiszalagok, gumihurkok, kézi súlyok, lábsúlyok, softball labda, fitball labda, csúszókorong, step pad, plyometrikus doboz stb.

Ezen a csúcskategóriás, teljes test vibrációs fitness gépen végzett rendszeres edzés tónusossá teszi az izomzatod és hatékonyan fogyhatsz is vele. Továbbá fokozza a nyirokkeringést, ami elősegíti a narancsbőr elleni harcot is.

A Power Plate alkalmas:

 • zsírégetésre, cellulit kezelésére
 • nyirokmasszázsra
 • alakformálásra, fogyásra
 • tonizálásra
 • feszesítésre
 • erőnövelése, állóképesség, robbanékonyság fokozására
 • izmok definiálására
 • izmok, szalagok nyújtására
 • lazításra
 • regenerálásra
 • erőedzésre és kardio-edzésre egyaránt.

Ez az edzésmódszer fantasztikus élettani hatásokat indít el a szervezetben, mind az alakformálás, az egészségmegőrzés és az erőnlétnövelés területén a hétköznapi, elfoglalt, leterhelt emberek és sportolók esetében is.

Egy Power Plate® edzés mindössze 30 perc, azaz a napod 2%-a. Ennyi időd Neked is van magadra, az egészségedre, ugye? ( ezt jól kiemelni)

Nem is szükséges több idő! Igen, elég a 30 perc!  A Power Plate® harmonikus rezgése által megnövekedett gravitációval dolgozunk. A rezgések természetes, reflexes összehúzódásokra késztetik az izmokat – másodpercenként 25-50 alkalommal (beállítástól függően), így megdolgoztatják az izomrostok 98%-át, míg a hagyományos erőedzés alkalmával az izomtömeg mindössze 20-60%-a dolgozik. Ez teszi lehetővé, hogy teljes mértékben helyettesítsünk egy 1-1,5 órás edzőtermi edzést egy intenzív 30 percben.

Jól hangzik?

Ki szeretnéd próbálni?

Gyere el bátran egy ingyenes próbaedzésre!

Várunk szeretettel kortól , nemtől és edzettségi állaottól függetlenül Kalocsa geyetlen hivatalos Power Plate Stúdiójában, a Spirit Fitness & Power Plate Stúdióban!

Hogyan tudsz bejelentkezni hozzánk?

 

Az első alkalom minden esetben egy ingyenes próbaedzés, melyre időpontot kell egyeztetni velünk. Ezt megteheted a +36306929857-es telefonszámon, illetve Facebook oldalunknak küldött messenger üzenetben ( Facebook oldal hivatkozást ide beszúrni)

A próbaedzés egy bemutató jellegű edzés, melynek keretében először beszélgetünk, megbeszéljük cáljaidat, állapotfelmérést végzünk, majd kipróbáljuk a Power Plate® gépeket, edzünk rajtuk, közben megbeszéljük a fontos tudnivalókat a harmonikus vibrációval kapcsolatban és egyéb kérdéseket. Amennyiben a próbaedzést követően úgy döntesz, hogy visszatérsz hozzánk, küldünk Neked egy regisztrációs e-mailt az online időpontfoglaló rendszerünkbe, ahol mindenki rugalmasan és egyszerűen intézheti foglalásait.

Kezdő vagy? Igazán soha nem sportoltál vagy kihagytál több évet? Jó lenne mozogni, de nem tudod, hogyan kezdd el, félsz kicsit a kíváncsi esetleg lesajnáló pilklantásoktól?

Ne aggódj! Kialakítottunk „LIGHT Power Plate edzés” idősávokat. Ezeken az időpontokon csak olyan vendégek vesznek részt, akik most vagy nemrég kezdték az edzéseket nálunk, így nem kell, hogy kellemetlenül érezd magad!

Nálunk egyszerre maximum 4 fő edz a négy gépünkön, így nincs túlzsúfoltság, nincsenek kíváncsi tekintetek. A mi vendégeink nagyszerű, összetartó közösséget alkotnak, maximálisan segítik, bátorítják és motiválják egymást, nyitottak és szeretettel fogadnak Mindenkit! Jól fogod érezni magad az első perctől kezdve! Legyél vendégünk Te is!